Kleine beurt in Den Bommel

Bij Vakgarage Blaak wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Blaak niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Blaak voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Den Bommel altijd langs Vakgarage Blaak om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Den Bommel? Kom dan langs Beneden Oostdijk 18 in Den Bommel (Zuid-Holland). Of neem contact op via mail info@vakgarageblaak.nl of bel naar 0187 611317.

Contactgegevens

Vakgarage Blaak
Beneden Oostdijk 18
3258 AB Den Bommel

tel.: 0187 611317
mail: info@vakgarageblaak.nl